• Frakt från 18:-
  • Fri frakt från 299:-
  • Klarna

Vår historia

Summerville är ett svenskt märke grundat 2012. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa, ekologiska babyprodukter, det bästa för din baby.  

I arbetet med babyprodukter saknade vi ekologiska textilprodukter med fin design för de minsta barnen. Vi hade nyligen flyttat till Roslagen och en härlig by i skärgården norr om Stockholm. Här fick jag tid och inspiration att omsätta idéer till produkter. I Roslagen, där havet möter det vackra landskapet, föddes Summerville.

Namnet Summerville kommer av platsen där vi verkar. En lantlig idyll vid havet, en riktig semesterpärla dit storstadsborna vallfärdar till sina fritidshus när vårsolens första strålar kikar fram. En plats där barnen leker barfota i gräset, simmar i sjöar och hav, ser djur och riktigt lantbruk. Det här är också en plats där föräldrar hittar lugn och rekreation under några härliga veckor varje sommar. Lyckligt lottad som jag är har jag privilegiet att leva med min familj här året runt, där andra bara spenderar sin semester. Detta är vårt Summerville - året om.

Under sommaren sjuder det av liv här men när hösten kommer lägger sig lugnet. Ett mörker som ger oss tillåtelse att krypa in i värmen, tända kakelugn och ljus, duka fram te och njuta av lugnet och tystnaden. Tacksamma över att vi inte behöver åka ifrån vårt paradis när hösten kommer. Tacksamma över att vi kan njuta av vårt underbara Summerville året om.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta Summerville ekologiska produkter, känna vårt hjärta och vårt engagemang i dem!

Louise Fredriksson