• Frakt från 18:-
  • Fri frakt från 299:-
  • Klarna

Skadat gods
Om paketet är skadat vid leverans ska du reklamera det direkt på ditt utlämningsställe i samband med att du hämtar ut paketet. Ta gärna bild på det skadade emballaget.

Exempelbild

Fel i produkt
Om det är något fel med den levererade produkten, kontakta oss på info@summervilleorganic.com.
Kom-ihåg att ange ditt ordernummer vid kontakt och bifoga bild på produkten som visar skadan.  

Exempelbild

Reklamation och retur
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt från den dag du mottagit din försändelse. Varor som returneras ska skickas tillbaka i ursprungligt skick, med etikett, oskadad förpackning och alla märkningar kvar. 

Exempelbild

Distans- och hemförsäljningslagen

Ansvar och kostnad för returfrakt ligger på kunden i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).

Retur | Gör så här

Retur - gör så här
1. Maila oss på info@summervilleorganic.com och uppge ditt ordernummer samt vilken eller vilka produkter du önskar returnera. Enklast är att svara på den orderbekräftelse du fick via e-post i samband med köpet och bara ange vilken eller vilka varor du önskar returnera.

Exempelbild

2. Packa varan så att den är skyddad under transporten. Lägg i följesedeln eller en lapp med ditt namn och ordernummer i paketet för att vi ska veta vem returen kommer ifrån.

 

3. Notera det returnummer du får via e-post från oss och ta med det till ett DHL Servicepoint utlämningsställe.

Exempelbild

4. På DHL:s Servicepoint skrivs en returetikett ut som fästs på paketet. Du får ett kvitto på din paketinlämning, spara detta.

5. När returen har kommit in till oss och behandlats, vanligtvis inom en vecka, återbetalar vi produktens värde till dig (vid kortbetalning) eller delkrediterar fakturan (vid fakturabetalning).
Vi drar av den verkliga fraktkostnaden för returfrakt, dock max 100 kr vid retur inom Sverige. 

Exempelbild

Alternativ för retur
Om du vill returnera en liten produkt, till exempel en haklapp eller dylikt, kan du välja att skicka den med PostNord som brev till oss. Du skickar till:
BabyNord AB
Att. Summerville retur
Hantverksvägen 6
764 93  Väddö
Kom ihåg att lägga i följesedeln eller en lapp med ditt namn och ordernummer. När returen är mottagen krediterar vi dig för produkten. Notera att du som kund själv är ansvarig för returen tills den är oss tillhanda.